Over Mirle

Trainer & Inspirator Stress, Burnout & Self-Care

Organisator Stiltedagen & Retreats

Meditatie- & Yogadocent

Breathwork Coach

the art of living

Ik denk dat heel veel mensen, waaronder ikzelf, tegenwoordig opzoek zijn naar antwoorden over het leven. We willen weten hoe we het beste ons leven kunnen inrichten, zodat het echt past bij wie wij zijn en zodat het ons vervulling geeft en gelukkig maakt. We willen weten hoe om te gaan met moeilijke gebeurtenissen en omstandigheden in het leven (denk aan omgaan met de COVID-19 pandemie, studie- en werkstress, burn-out, verlies van dierbaren, de druk van social media, het gevoel succesvol te moeten zijn en altijd de juiste keuzes te moeten maken, etc.) en hoe we om moeten gaan met moeilijke gedachten en emoties die daarbij komen kijken. Soms vragen we ons af wat in vredesnaam het nut is van dit alles, van dit leven. 

Het beantwoorden van deze vragen is mijn levenswerk aan het worden. Ik heb door mijn burn-out enorm veel tijd gehad om 'het leven' te onderzoeken. Om mijn geest binnenstebuiten te keren en om te voelen wat ik daadwerkelijk voelde. Ook heb ik geleerd om me te verbinden met mijn lichaam en met de stilte (o.a. d.m.v. twee stilteretraites van een week). Stuk voor stuk bleken deze vier verschillende invalshoeken (gedachten onderzoeken, gevoelens toelaten, verbinden met ons lichaam en de stilte opzoeken) enorm behulpzaam in mijn zoektocht, terwijl het absoluut niet de eerste dingen waren waar ik aan had gedacht toen ik pas dit pad begon op te lopen.

Waarmee ik jou kan helpen

Ik heb ondertussen een aardige toolbox opgebouwd waarvan ik zelf heb ervaren dat deze ernom helpend kan zijn. Ik zou het ontzettend fijn vinden om jou hiermee ook te kunnen helpen. 

In mijn aanpak combineer ik de volgende invalshoeken:

Opleidingen en trainingen

Ik vind het fijn om je goed te kunnen helpen. Daarom volg ik regelmatig opleidingen, trainingen en cursussen. Deze zal ik hier onder met je delen.

Huidige en geplande opleidingen: